Vroče

Avtoline in Bubka Bar v skupno akcijo za najboljše stranke

17.09.2017

V Bubki se je ponovno začela sezona tortic. Tudi letos se boste sladkosnedi lahko razvajali z odličnimi torticami, ki jih pripravljajo in dostavljajo v bližnjih Termah Čatež. Za vse, ki prisegate na zdravo sladkanje, pa bodo tudi letos v ponudbi LCHF tortice. Tortice so vedno pripravljene sveže, brez dodanega sladkorja ter OH-jev, primerne za diabetike. Ponudbo zdravih mok in sladil s katerimi pripravljamo LCHF Tortice lahko preverite na spletni strani www.di-shop.si ideje za recept pa najdete na www.hiitkitchen.si.

V Bubko na tortice, v samopostrežno Avtopralnico Avtoline oprat avto

V Bubki in samopostrežni Avtopralnici Avtoline smo za svoje najboljše stranke stopili skupaj in pripravili najbolj sladko akcijo. V Bubki se boste najprej posladkali, nato pa v samopostrežni Avtopralnici Avtoline oprali svoj avto. Ob naročilu dveh tortic in dveh kozarcev vina boste prejeli tri žetone za pranje avtomobila. S tremi žetoni boste v dobrih sedmih minutah enostavno, hitro in učinkovito oprali svoje vozilo.

Še niste poskusili pranja v samopostrežni avtopralnici?

Ste še vedno med tistimi, ki si ne upate z avtom v samopostrežno avtopralnico? Ne veste, ne znate? Se sprašujete, kaj pa, če mi ne bo šlo? Ne skrbite, pralec Miha vam v pralnici v Krškem z veseljem priskoči na pomoč. Pokaže vam kako lahko sami, enostavno, brez težav, brez priprav in brez pospravljanja operete svoje vozilo. Svetuje vam, kako izberete programe  in vam pokaže, kako uporabite dodatne storitve - sesanje, nanašanje vonja za notranjost, črnila za gume, tekočine za stekla, ali kemično čiščenje notranjosti.

“Čiščenje avtomobila je zelo pomembno, saj mu s tem podaljšamo življenjsko dobo. V samopostrežni pralnici tehnologija omogoča pranje pod pritiskom, tako da se lak na vozilu ne poškoduje. Za bolj umazan avto uporabite krtačo, ki je narejena iz mehkih vlaken in s katero zelo dobro očistite mušice, blato in drugo trdovratno umazanijo.« nam je zaupal strokovnjak Miha, ki ga lahko v avtopralnici v Krškem srečate vsak dan od 9. do 15. ure. »Pranje v samopostrežni avtopralnici je še posebej primerno za tiste, ki živijo v bloku oz. nimajo pravega prostora za pranje doma. Strankam je všeč tudi to, da avta po pranju ni treba brisati, saj se avto spere z mehko vodo, kapljice pa zelo hitro zdrsijo s povoskane površine.« je še dodal Miha.

Za vse tiste, ki imate še vedno raje, da vam drugi operejo avto, lahko v pralnici v Krškem avto tudi pustite, Miha pa vam ga temeljito opere in očisti notranjost, so nam še zaupali v avtopralnici Avtoline. 

  • Taksi
  • Biker Welcome
  • Free Wifi
  • Estave
  • DJ
  • Delovni Čas

 

Vstopite v Bubko

 


Prijava na novice


Tvoj naslov bomo skrbno varovali in te ne bomo spamali. Dobili boste občasna sporočila o dogodkih in akcijah, tako da se splača.

Bubka Bar @ 2014 / Kria d.o.o.
Izvedba: Teva Art

Bubka Bar

Dečno selo 32
8253 Artiče